.

 

Letupkan Jualan FaceBook Anda Dengan Grafik & Gambar Yang Cun!

 

 

(Jualan Dari FB Menghampakan? Tonton Video Di Atas Sekarang Juga!)

Kini Anda Juga Boleh Mengaut Keuntungan Luarbiasa Dengan Sistem Grafik Professional Yang Mudah Digunakan!


Dari: Gobala Krishnan, "Legend" Pemasaran Internet
Kepada: Sesiapa Yang Ingin Jana Wang Online Dengan Mudah

Hi kawan...

Seperti yang anda tahu, FaceBook adalah cara yang paling baik untuk mencapai prospek anda.. tetapi ramai yang gagal..

Kenapa mereka gagal?

Sebab mereka tak faham rahsia #1 mendapat perhatian di FaceBook - GRAFIK YANG CUN!

Mereka hanya posting gambar yang:

  1. Tidak clear dan tidak menonjol
  2. Tidak menepati saiz yang betul, seperti yang disyorkan oleh FB
  3. Tidak menimbulkan emosi prospek

Ya, saya tahu bahawa ramai yang tidak mempunyai skill grafik, dan ramai yang tak pandai menggunakan perisian advance seperti Photoshop atau Illustrator..

Mungkin anda juga menghadapi masalah yang sama?

Jangan bimbang, sebab saya ada satu sistem reka grafik yang power untuk anda..


Newbie Pun Boleh Hasilkan Grafik Yang Power Untuk FaceBook..

 

Tak percaya sistem ini memang power?

Cuba anda lihat beberapa grafik yang saya sendiri hasilkan (tanpa upah designer) menggunakan sistem..

Semua grafik ini sudah diset untuk saiz yang betul, dan akan nampak cun dalam komputer atau smartphone yang digunakan oleh prospek anda:

grafik fb

Buat Layer & Teks

Susun dan buat layering untuk grafik anda dengan mudah sekali.

grafik fb

500+ Element Grafik

Meme, grafik coupon, smartphone, computer dan lain-lain siap digunakan.

grafik fb

Save Design Anda

Tak ada masa? Save design anda ke komputer dan load balik esok!

grafik fb

Drag & Drop

Anda boleh drag and drop semua elemen dan teks dengan mudah.

grafik fb

Semua Jenis Saiz

Sistem kami cover semua saiz untuk FB post, timeline cover, tab dan lain-lain.

grafik fb

Guna Gambar Sendiri

Ada gambar sendiri? Anda boleh upload dan gunakannya.

 

 

Seperti yang anda boleh lihat, grafik yang saya hasilkan memang power..

Tetapi, saya sendiri tak berapa pandai menggunakan Photoshop...

Biasanya, untuk mandapatkan grafik level ini saya perlu bayar sekurang-kurangnya RM350 upah freelancer.. dan saya juga perlua berikan saiz yang betul sebab ramai freelanceer tak tahu apa-apa mengenai pemasaran FB..


Contoh Grafik Cun Yang Saya Hasilkan Dengan Sistem Ini Dalam 3 Minit Sahaja..

 

Tak percaya sistem ini memang power?

Cuba anda lihat beberapa grafik yang saya sendiri hasilkan (tanpa upah designer) menggunakan sistem..

Semua grafik ini sudah diset untuk saiz yang betul, dan akan nampak cun dalam komputer atau smartphone yang digunakan oleh prospek anda:

grafik fb
grafik fb

 

grafik fb
grafik fb

 

Yang ini pula adalah contoh grafik untuk Timeline Cover yang gerenti akan membuatkan profil atau page anda nampak lebih professional:

 

grafik fb

 

grafik fb

 

grafik fb

 

grafik fb

 

Seperti yang anda boleh lihat, grafik yang saya hasilkan memang power..

Tetapi, saya sendiri tak berapa pandai menggunakan Photoshop...

Biasanya, untuk mandapatkan grafik level ini saya perlu bayar sekurang-kurangnya RM350 upah freelancer.. dan saya juga perlua berikan saiz yang betul sebab ramai freelanceer tak tahu apa-apa mengenai pemasaran FB..

order


Siapa Saya, Dan Apa Pencapaian Saya Dalam Perniagaan Online?

 

Nama saya Gobala Krishnan, dan sejak tahun 2001 saya dah mula buat duit secara automatik melalui Internet, dengan website percuma dan modal RM0.00...

Saya berjaya menjana lebih dari RM4,216,000 - YA - lebih dari 4 Juta Ringit Malaysia melalui pelbagai jenis website dan perniagaan, semuanya 100% online..

Tak percaya? Lihat bukti pendapatan saya dari sistem JVZoo, salah satu sistem jana duit yang terkemuka di pasaran antarabangsa:

 

jvzoo income

 

Cuma lihat gambar di bawah ni... duit masuk tak berhenti-henti ke akaun PayPal saya.. beribu-ribu USD dalam satu hari sahaja... esoknya sama jugak beribu-ribu USD masuk syok gila...

duit paypal

Seperti yang anda boleh lihat, saya tak tipu. Saya tak ajar anda cara buat duit online dari membaca buku orang lain... saya akan ajar anda dari pengalaman saya sendiri, dan teknik-teknik yang terbukti berkesan..

Kisah kejayaan saya pernah diterbitkan di akhbar Bahasa English terkemuka di Malaysia, New Straits Times, dan pelbagai terbitan lain termasuk majalah-majalah perniagaan:

gobala krishnan

Perniagaan internet membolehkan saya travel ke seluruh dunia, tanpa perlu bimbang pasal duit, tanpa perlu minta cuti dari majikan.

gobala krishnan

Saya bukan nak berlagak.. apa yang saya capai sebenarnya sesiapa pun boleh buat..

Anda boleh buat juga, asalkan anda ada mentor yang betul-betul expert dalam perniagaan Internet dan cara menjana wang automatik..

Mungkin anda ada keraguan..


Dah Bosan Tidak Mendapat Banyak Like & Share Untuk Post Anda?

 

Memperkenalkan sistem design lengkap GrafikFB!

 

...Untuk masa yang terhad, anda boleh mendapatkan sistem GrafikFB dan hasilkan imej yang power untuk Facebook, tanpa memerlukan designer atau skill teknikal..

Lupakan Photoshop!

Sistem GrafikFB jauh lebih mudah digunakan, dan siap dengal pelbagai templet yang anda boleh gunakan

Dengan bayaran murah anda boleh menggunakan sistem ini seumur hidupdan menikmati ciri-ciri tersebut:

 

  • Mudah digunakan tanpa skil design atau skil teknikal
  • Penuh dengan templet siap lengkap yang boleh diubahsuai dan digunakan
  • Siap lengkap dengan saiz gambar dan imej yang sesuai untuk Facebook
  • Boleh muat turun gambar dan imej yang anda reka dengan mudah
  • Boleh muat turun design anda dan sambung kerja design kemudian
  • Tidak perlu membayar royalti dan tidak perlu bimbang mengenai isu copyright
  • Tak perlu bayar yuran bulanan atau tahunan - bayar sekali dan gunakan selama-lamanya
  • Dan banyak lagi ciri-ciri untuk memantu anda mendapat respon yang gempak dengan setiap post anda

Jika anda berminat untuk meletupkan jualan dan respon anda dalam Facebook dalam masa 24 - 48 jam yang akan datang, pesan sistem GrafikFB sekarang juga!

Ini bukan CD atau DVD, anda boleh menbuat username dan password untuk login ke sistem online GrafikFB dan gunakannya dalam masa 3 minit sahaja..

 

order


Bonus #1 - Lebih Dari 1,500 Gambar Stok Berkualiti Tinggi..

 

Untuk masa terhad, saya sertakan lebih dari 1,500 gambar professional (stock images) yang anda..

Gunakan dalam semua aktiviti pemasaran anda, tanpa perlu bayar royalti atau beli lesen. Ini sampel ganbar-ganbar yang akan anda dapat tanpa sebarang kos tambahan:


Bonus #2 - Panduan Lengkap Pemasaran FB Pages Untuk Newbie.

 

Pesan sistem GrafikFB hari ini, dan saya sertakan juga tutorial lengkap pemasaran Facebook menggunakan FB Pages! Ini sampel tutorial video yang akan anda dapat:

 

FB Pages adalah cara yang paling bagus dan pantas untuk menjual produk anda melalui Facebook. Tetapi kalau anda tidak faham cara menggunakannya, anda akan membazir masa sahaja.

Dengan panduan asas FB Pages ini, kami akan mengajar anda cara FB Pages berfungsi, cara yang paling bagus untuk mendapat LIKES, cara mendapat perhatian pelanggan anda, dan banyak lagi..

Ingat, ini adalah bonus terhad, untuk masa yang terhad sahaja. Pastikan anda pesan hari ini untuk mandapatkan bonus ini.


Tiada Cara Yang Lebih Mudah Untuk Menghasilkan Grafik Facebook.

 

Kalau anda berminat nak letupan jualan Facebook anda, inilah cara yang paling mudah... anda tiada apa-apa alasan untuk tutup laman web ini sebelum membuat tempahan..

Dengan sistem GrafikFB, anda:

 

  • Tak perlu keluar modal yang tinggi - hanya RM60!
  • Tak perlu tahu programming, web design atau apa-apa skil teknikal
  • Tak perlu beli gambar stok atau bayar royalti kepada sesiapa
  • Tak perlu beli Photoshop atau perisian design yang mahal
  • Tak perlu upah designer yang tak faham pemasaran Facebook

Aiks.... masih baca lagi? Buat tempahan anda sekarang juga sebelum harga naik selama-lamanya..

Kalau anda nak tunggu cara yang "lebih mudah" anda hanya tipu diri sendiri. Takkan anda nak biarkan orang lain mengaut keuntungan luar biasa dari lubuk duit Facebook sementara anda duduk lihat je?

 


Testimoni 100% Tulen Dari Pembeli Awal Sistem GrafikFB!

..

Wah, memang senang betul sistem Grafik FB ni..

Sekadar drag-n-drop dari templet professional, lepas tu boleh ubahsuai dengan teks saya sendiri, lepas tu boleh download terus dan gunakan dalam FB..

Sejak saya gunakan sistem GrafiFB, saya dapati lebih banyak orang PM saya, like dan juga komen dalam setiap post yang saya massukan dalam FB.

Hebat!

Mohd. Syamsuddin

..
..

Thank you bro Gobala..

Saya pernah gunakan sistem lain untuk buat imej FB, tapi susah nak faham cara menggunakannya, terlalu banyak options.

Sistem GrafikFB jauh lebih mudah, sebab ia khas untuk FB. Semua saiz yang betul, senang ubahsuai templet, memang syok.

Bro Gobala juga ada berikan tutorial lengkap untuk newbies macam saya, dan juga video pemasaran Facebook untuk membantu saya faham cara melalukan promosi yang lebih efektif dalam FB.

Lee Chee Meng
Blogger

..

Diskaun 90% Untuk Masa Terhad Sahaja!

Siapa cepat dia dapat. Harga rendah ini hanya dijamin untuk. masa terhad sahaja..

 

Untuk masa yang terhad, anda boleh mendapatkan panduan lengkap sistem GrafikFB pada harga yang murah, dengan diskaun lebih 90% sah untuk masa yang terhad sahaja...

HARGA BIASA:

RM590

HARGA PROMOSI:

RM60

 

Jadi walaupun anda memang betul-betul sibuk, saya tidak mahu anda terlepas peluang ini untuk belajar cara mendapat jualan dan respon yang gempak dari Facebook, dan perisian hebat yang akan mambantu anda mendapatkannya!

Daftar sekarang untuk hanya RM60 - jangan tunggu sehingga jam di atas sampai sifar!

Tekan butang "Tempah Sekarang dibawah untuk mendapatkan sistem GrafikFB dan mula mencipta grafik adan imej yang akan memukan prospek anda untuk LIKE, komen dan share semua post FB anda!

order

paymethods


F.A.Q Penting

 

S: Boleh jelaskan sekali lagi secara ringkas apa itu GrafikFB?
J: GrafikFB adalah satu sistem web design yang dibangunkan khas untuk mereka imej dan gambar untuk FaceBook.

S: Adakan saya dapat CD untuk install GrafikFB?
J: Tidak. Selepas bayaran disahkan anda boleh membuat username dan password untuk akses sistem GrafikFB dan mula menggunakannya. Sistem ini adalah 100% online dan anda tidak perlukan CD untuk pasang dalam komputer anda.

S: Saya newbie, boleh ke saya gunakan sistem ni? Saya tak reti la buat design..
J: Semua orang boleh gunakan sistem ini, sebab ia dah ada lebih dari 500+ elemen grafik siap lengkap. Anda hanya perlu pilih jenis grafik yang diperlukan, mula dengan templet dan ubah mengikut keperluan anda.

S: Ada perlukan modal lain lagi ke selepas beli GrafikFB?
J: Ini adalah sistem grafik lengkap, anda tidak perlu kelua apa-apa lagi modal.

S: Adakah saya perlu bimbang isu copyright?
J: Semua imej dan grafik yang digunakan adalah copyright-free, jadi anda tidak perlu bimbang. Anda boleh gunakan grafik yang anda hasilkan di Facebook, Twitter atau di mana-mana sahaja.

S: Ada panduan / tutorial video ke?
J: ya, kami sediakan tutorial lengkap cara menggunakan sistem ini, supa mudah anda mula. Semua video dapat anda tonton secara online dari ruangan ahli.

S: Ada jaminan wang balik tak?
J: Of course ada.. Jika sistem ini tidak berfungsi seperti yang saya tunjukkan dalam demo di atas, saya akan pulangkan wang anda dalam masa 30 hari selepas bayaran diterima.


Ikhlas,

gobala krishnan
Gobala Krishnan

Untuk bantuan sila hubungi:

HP: 017-6900860 (SMS/WhatsApp)
Emel: help@gobalakrishnan.com